Hva våre teoritestere sier

August 24, 2023 By Steffy Alen

xn--mittfrerkort-zjb du at 5 av 10 personer stryker på teori-prøven første gang de tar den? Vi gjennomførte en landsomfattende undersøkelse med over 500 besøkende til vegvesnet, og åttifem prosent av de som tok våre førerprøver besto teori-testen, sammenlignet med 49 prosent av testtakerne over hele landet. Ta alle prøvene av tillatelsesprøver og førerkortprøver gratis så mange ganger du trenger – til du er klar for det virkelige.Aspirerende sjåfører som tar våre øvingsprøver og leser teori-manualen har 73 % større sannsynlighet for å bestå enn de som studerer manualen alene.”Geeks has created an incredibly seamless experience for app design. My mind is blown. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices pos uere cubilia curae fusce consequat ligula in dui congue interdum.